Esztétikai Fogászati Szakrendelő  

Röntgen Centrum, 3D Koponya CT
CBCT Multi FOV 16x9, Panoráma RTG
Fogpótlás és  Implantátum Centrum
Fogtechnikai Laboratórium és
CAD-CAM Lézer / Fréz Centrum

ÁNTSZ szakmakód: 1300 

 

Ki kaphat implantátumot?

Mindenki kaphat implantátumot?
Természetesen vannak olyan esetek, ahol nem kerülhet sor implantációra.

Például:
1.    Növekedésben lévő gyermekeknél
2.    Súlyos szívbetegeknél
3.    Magas vérnyomásban szenvedőknél
4.    Csontbetegségben szenvedőknél
5.    Gyógyszer, drog, vagy alkoholfüggőségben szenvedők esetében

Cukorbetegek kaphatnak implantátumot, ha vércukruk jól beállított és a kezelési idő alatt azt fokozottan ellenőrzik. Ebben az esetben szoros kapcsolatra van szükség a háziorvossal.

Különösen nagy jelentősége van az alapos fog-, és szájápolásnak az implantátum hosszú élettartama érdekében ugyanúgy, mint a természetes fogaknál. A nem kielégítő fog-, és szájápolás előbb vagy utóbb az implantátumok elvesztéséhez vezet. Ezért a nem kellő mértékű fogápolás esetén a fogorvos nem javasolhatja az implantátumok beültetését.
Természetesen itt csak példákat mutattunk be, melyek egy kezelés folyamán nem kell, hogy bekövetkezzenek.
Kérjük, jelentkezzen rendelőnkben, kérdezze meg fogorvosát, hogy az Ön esetében van-e lehetőség implantátumok alkalmazására. A lehetséges kockázatokkal kapcsolatosan is információkat fog kapni.

Meddig tartanak az implantátumok?
Az implantátumok megfelelnek a tartós fogpótláshoz szükséges technikai követelményeknek.
Hogy meddig viselheti örömmel, elsősorban Önön múlik! Hiszen az alapos szájhigiéniával Ön tudja megelőzni a gyulladásokat, amelyek veszélyeztethetik az implantátumokat.
Sok páciens évek óta panaszmentesen hordja az implantátumait. Abban az esetben, ha képes fogorvosának szigorú tanácsait megfogadni a szájhigiéniára vonatkozóan, sok öröme lesz rögzített pótlásában.

Mennyibe kerül az implantátum?
Implantációs kezelés esetében olyan költségekkel kell számolnia, amit Önnek kell fizetnie, melynek mértéke esetről esetre változik.
Kérjük, készíttessen árajánlatot fogorvosával. A betegbiztosító nem vállalja a kezelés költségét.

Végül a legfontosabb: az Ön fog-, és szájhigiéniája!
Már többször felhívtuk rá a figyelmet. Ide tartozik az Ön fogpótlásának előírás szerinti ápolása. Kérdezze meg fogorvosát, hogyan és mivel tudja legjobban ápolni fogait. Ö el fogja mondani, hogy fogorvosi szempontból melyek a legjobb termékek az Ön számára. Az üzletekben számos jó termék kapható: a fogkrémektől kezdve az optimális formájú fogkeféken át a fogselyemig.
 

lenyomatvételi műcsonk, implant, műgyökér, fogbeültetés, fogászati implantáció, mugyoker beultetesimplant, dental implant, implantátum, implantatum pecs, implantátum pécs
szajsebeszet pecs, implant pecs, mugyoker pecs, implant, dental implant
 

Magyar Deutch